søndag 30. desember 2012

Året 2012 =)

Året 2012 har vært ett innholdsrikt år både med oppstart av AS og etablering av nettbutikk =) Og det har vært mange avgjørelser og mye finpussing, men nå som dette året kun har en dag igjen kan man ikke annet enn å se seg godt fornøyd med reultatet.

Så på denne siste dagen i 2012, hva har vært storselgerne gjennom året? Noen produkter skiller seg helt klart ut og de fleste vil du finne i butikken også i året som kommer da dette er klassikere som er kommet for å bli =)

Vår 2012, vi ønsker oss nye lyse duse tekstiler og her har bordløpere fra Himla i fargene hvit, skymning og gryning vært slagerne.


Sommer 2012, vi vil sitte ute og ha det enkelt =) Himlas voksede linduk er helt fantastisk og Virginia himmel var denne sommerens special edition i nydelige duse fager, finnes også i 100% lin som kan forvandles til puter m.m. (Psssst: her kjøpte jeg det siste Himla hadde igjen så denne finnes også 2013) De skjøre lyktene (gjerne med stang) vi kan tenne i hagen eller på bryggen lyser opp sommernatten.


Høst 2012, vi vil ha lykter og utefakler og her har fakkelkronene og de rustikke lyktene fra Affari vært vinnerene i høstmørket!!!


Jul 2012, her går Rosendahl, Holmegaard og Bit papercut hånd i hånd =) Den klassiske julepynten til Karen Blixen, de nydelige Celebrate glassfigurene og de skjøre fine papirklippen har alle tre vært veldig populære og sistnevnte nykommer blir nok med til 2013 også =)

Ett lite tilbakeblikk og det har helt klart vært mange flere produkter som har vært veldig populære, så dette er bare ett lite knippe, men håper du likte hva du så =)

Ha en deilig nyttårsaften i morgen og håper vi sees i 2013!!!!

Klem Kjersti

P.S. Følge med i nettbutikken

tirsdag 11. desember 2012

Gaven til alle =)

Noen ganger er det veldig vanskelig å finne den optimale gaven og kanskje helst til mennene i huset =)

Det er ofte slik at om du skal gi en gave til en venninne er dette langt enklere å finne enn hvis du skal ha noe som også passer mannen, men her er noen tips!!!

De fleste menn liker god drikke =) Det være seg vin eller sprit!

Og med det i mente kan ett flott tungt whiskey glass være tingen eller ett longdrink glass? Universal glasset er definitivt en favoritt siden det er like fint til juice til frokost som en frisk drink =) Fra kr 79,-

Hva med ett stort deilig burgund rødvins glass? Og for de som er ekstra opptatt av vin er en dekanter den flotteste gaven til venner som er glad i god vin som trenger litt lufting =)


Alle glassene kommer fra tyske Rosenthal. Det finnes også champagne, hvitvin og snaps.

Og skulle det trenges noe nytt til badet er kanskje håndklær i fargen asfalt eller tistel i serien Cleo fra Himla tingen? Fra kr 129,-


Håper du fikk noen tips =) Selv om disse er av den desidert kjedelige nyttige sorten =)

søndag 9. desember 2012

Juleselskap =)

De fleste av oss skal holde ett eller flere selskap i julen =)

Enten det er en av de store dagene som julaften eller bare hyggelig vennelag føler gjestene seg litt ekstra velkomne når ett pent pyntet bord ønsker velkommen!!!

I fjor dekket jeg julebordet med linduk fra Himla, masse edelgran, nissefamilier fra Karen Blixen og fine telysestaker og ikke minst hvite linservietter =)



Ønsker du litt mer farge er hvit duk og rødt tilbehør superfint, her med hvit duk fra Himla og Marimekko serviettene Lumimarja (middag og kaffe)



Hvit eller naturfarget duk, her er noen flotte sammensetninger av løper og servietter!



Vi har jo alle ulike preferanser på hva vi synes er fint og ikke, men jeg håper at noen av bildene kan gi deg litt inspirasjon i en travel førjulstid =)


Og foretrekker du hvite lys har jeg strort utvalg!!!



Ta en titt på www.lilleblå.no for strørrelser og priser. Vi har også telys i flere ulike str med plastkopp.

Ha en fortsatt nydelig førjulsdag!

Klem Kjersti

lørdag 8. desember 2012

Smågaver til gutter og jenter =)

Vi har vel alle noen som skulle hatt en liten ekstra oppmerksomhet rundt oss, om det er nevøer og nieser, venner av barna eller bare noen små nye fjes i julen =)

For den litt kreative er disse arkene fra Rie Elise Larsen til bare kr 55,-  med flyvende gutt eller jente eller Lollipop fee, en sikker vinner!!!


Og "alle" liker vel en liten bok de kan tegne/skrive i? Disse notatbøkene fra kr 35,- har blanke ark =)



Sist og absolutt ikke minst er refleks til kr 39,- en genial liten ekstragave å gi bort og ikke minst veldig nyttig! Og skulle du t.o.m være av det litt kreative slaget kan du lage refleksene dine selv med hobby-kit fra SeeMe kr 249,-.



Lykke til med småpakkene!!! Håper du fikk noen tips =)

Klem Kjersti

onsdag 5. desember 2012

Julegaver, julegaver, julegaver =)

Noen er allerede ferdige med årets gaver mens andre, meg selv inkludert, har ikke engang startet.

Tenkte derfor jeg skulle komme med litt tips i dagene fremover =)


Først ut er gaver til huset =)

Julegaver til eget hus eller venner som nettopp har flyttet, pusset opp eller bare trenger litt nytt er både håndklær til badet og kjøkkenet velkomment =)

Årets nye håndkleserie Cleo fra Himla holder en god pris og er fantastisk myk og deilig. Finnes som håndhåndkle, badehåndkle og badematte i fargene tistel og asfalt. Fra kr 129,-


For kjøkken og spisestue er produkter som duk, løpere, servietter og kjøkkenhåndklær alltid velkomment. Visste du forresten at kjøkkenhåndklær i ren lin ikke loer på krystallglassene? Seriene Sunshine og Mira er industrivasket etter at de ble sydd for en deilig myk lin følelse =) Priser fra kr 199,-

Nå har det også kommet inn julefarger =)



Alle varene finner du på www.lilleblå.no Her finnes også metervare fra samme fabrikk hvis du foretrekker å sy selv =)

Lykke til med julegaveinnkjøp!!!

Klem Kjersti