søndag 30. desember 2012

Året 2012 =)

Året 2012 har vært ett innholdsrikt år både med oppstart av AS og etablering av nettbutikk =) Og det har vært mange avgjørelser og mye finpussing, men nå som dette året kun har en dag igjen kan man ikke annet enn å se seg godt fornøyd med reultatet.

Så på denne siste dagen i 2012, hva har vært storselgerne gjennom året? Noen produkter skiller seg helt klart ut og de fleste vil du finne i butikken også i året som kommer da dette er klassikere som er kommet for å bli =)

Vår 2012, vi ønsker oss nye lyse duse tekstiler og her har bordløpere fra Himla i fargene hvit, skymning og gryning vært slagerne.


Sommer 2012, vi vil sitte ute og ha det enkelt =) Himlas voksede linduk er helt fantastisk og Virginia himmel var denne sommerens special edition i nydelige duse fager, finnes også i 100% lin som kan forvandles til puter m.m. (Psssst: her kjøpte jeg det siste Himla hadde igjen så denne finnes også 2013) De skjøre lyktene (gjerne med stang) vi kan tenne i hagen eller på bryggen lyser opp sommernatten.


Høst 2012, vi vil ha lykter og utefakler og her har fakkelkronene og de rustikke lyktene fra Affari vært vinnerene i høstmørket!!!


Jul 2012, her går Rosendahl, Holmegaard og Bit papercut hånd i hånd =) Den klassiske julepynten til Karen Blixen, de nydelige Celebrate glassfigurene og de skjøre fine papirklippen har alle tre vært veldig populære og sistnevnte nykommer blir nok med til 2013 også =)

Ett lite tilbakeblikk og det har helt klart vært mange flere produkter som har vært veldig populære, så dette er bare ett lite knippe, men håper du likte hva du så =)

Ha en deilig nyttårsaften i morgen og håper vi sees i 2013!!!!

Klem Kjersti

P.S. Følge med i nettbutikken

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar